Terug naar overzicht

Une crêpe d'Amsterdam

Een Franse standhouder in Amsterdam, voor een grote internationale beurs. Dat vraagt om een typische DFC aanpak. Een Franse crêpe, gebakken met behulp van Nederlandse ambacht. Een smakelijke verrassing voor bezoekers van over de hele wereld. 
 

Congresdag @ World Forum & Tropen Hotel

Vandaag een smakelijke congresdag, op twee bijzondere locaties. Met twee verschillende cateringconcepten. 

Voor mensen met smaak

'Mensen met smaak kiezen voor VX Company.' Onder dat motto deelt dit bedrijf tijdens de Tech Days in Rai Amsterdam crêpes uit aan beursbezoekers. En dat levert smakelijke plaatjes op.

 

Cut the crêpe @ Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag maakten wij met de PoffertjesBar en het CrêpesHouse onze opwachting tijdens de SOV Studiedag in Beverwijk. Een groots opgezette studiedag bij het Kennemer College, voor docenten van middelbare scholen. 
 

Overige blogs

 

Nieuwe DFC webshop

Achter de schermen werken we al een tijdje aan een gaaf project: een eigen webshop. Een online omgeving vol Hollandse producten en relatiegeschenken. En wij zouden Dutch Food Concepts niet zijn, als alle opties niet in de eigen huisstijl te personaliseren zijn. Van een kleine tot grote oplage, van een gedeeltelijke tot complete eigen stijl, bedrijfsmatig of particulier.

RTL Nieuws

Onder de titel 'Stroopwafeloorlog in Amerika' onderzocht Erik Mouthaan van RTL Nieuws wie de Nederlandse stroopwafel naar de Amerikaanse koekjestrommel brengt. Hier de rechtstreeks link naar het item ...

Ready for a sweet timelapse?

Let's go! In 40 seconden zie je hoe wij op locatie stroopwafels bakken, bijna op werkelijke snelheid:) In het echt zijn we in staat om (met één ijzer en één bakker) 125 stroopwafels per uur te bakken. Op verzoek kunnen we deze capaciteit uiteraard vergroten, met meer ijzers en meer medewerkers.