Terug naar overzicht

Horecamedewerkers gezocht voor de Keukenhof

Voor het mooiste lentepark van Nederland zijn we met spoed op zoek naar nieuwe horecamedewerkers. Het liefst scholieren en studenten tussen de 17 en 22 jaar, maar ouder kan eventueel ook. Als je maar enthousiast en flexibel bent. Als je maar de hele dag de mouwen kunt opstropen én daarbij kunt blijven lachen.

Ben je de hele periode fulltime beschikbaar? Super. Kun je een paar dag(del)en in de week? Ook super. Liever alleen in het weekend of juist vooral doordeweeks? Check, check. En vind je het leuk om tijdens feestdagen te werken? Geweldig!

Alles is bespreekbaar. Als we maar vooraf duidelijkheid hebben. Voor iedereen wel zo prettig werken.  

Bakkers en andere verse krachten

Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk; je krijgt sowieso een training voordat je aan de slag gaat in de Poffertjesboerderij, het Crêpeshouse of in het Stroopwafelhuis. We hebben trouwens niet alleen bakkers nodig, maar ook andere verse krachten. Hieronder ons menu aan openstaande vacatures.

- Poffertjesbakker
- Stroopwafelbakker
- Crêpesbakker
- Horecamedewerker 2.0
- Kassakanjer
- Snoepchef
- Suikerspin- en popcornmaster
 

Smaakt het voorjaar naar meer?

Je komt in dienst bij Dutch Food Concepts. Dit lekkerste bedrijf van Nederland is niet alleen actief op de prachtige Keukenhof, maar door heel Nederland, zelfs over de grens. Wij verzorgen smakelijke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen. In dat licht is het goed om te weten dat ons bedrijf groeit en bloeit als een bloemenveld in het voorjaar. Daarom rekenen we erop dat je ook na de sluiting van Keukenhof bij ons aan de slag kunt blijven. Als de samenwerking van beide kanten bevalt natuurlijk, dat spreekt voor zich. 

Zo, wat dacht je ervan? Zin om ons team te versterken, om te beginnen in het mooiste park van Nederland? Mail Desiree Vos, via desiree@dutchfoodconcepts.nl. Heb je wel eerst nog wat vragen? Bel dan vooral even naar 071- 20 20 101. 

 

 

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.

Event met levende legendes

Sportkledingmerk Zaes organiseerde een relatie-event met toertocht. Wij waren van de partij om gratis stroopwafels weg te geven aan deelnemers en andere genodigden, of beter gezegd: levende legendes.   

 

Ik ruik verse oliebollen om 2021 te vieren!

Nog iets meer dan een maand en dan proost ik samen met mijn collega’s op de laatste dag van 2020. Met in mijn ene hand een glas champagne en in de andere een zelfgebakken oliebol. In een jaar dat alles anders loopt dan verwacht, houden wij dat de oliebollentraditie natuurlijk wel in leven.

Overige blogs

 

Dutch Food Girls!

Afgelopen week hebben deze toppers in opdracht van een klant honderden stroopwafels uitgedeeld in Amsterdam en omstreken. En dat volledig in de authentieke Hollandse stijl. Wat een leuke en bovenal lekkere opdracht!

Vernieuwd recept Belgium Waffles

Na een uitgebreide periode van zoeken, testen en proeven hebben we het eindelijk gevonden; het nieuwe recept voor onze verse Luikse wafels. En wij kunnen al geen genoeg meer krijgen. Wanneer mogen we ze aan jullie laten proeven?

Dutch Food Concepts in New York

Dutch Food Concepts vliegt de hele wereld over. Afgelopen jaren waren wij sponsor van de New Amsterdam Affair. Nog eenmaal genieten van dit feest.....