Terug naar overzicht

Geen aandelen, maar uitdelen

Op uitnodiging van Bynder waren we van de partij tijdens het OnBrand-congres in de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam. Tijdens de breaks deelden we versgebakken stroopwafels uit aan CEO’s (van multinationals als Uber en Samsung) congres-sprekers en aan hongerige studenten. 

En zoals zij smulden van deze zoete verrassing, zo genoten wij van de vergulde reacties. “I never had a stroopwaffle before”, zei een van de vele international bezoekers met een grote glimlach. “But, oh my god, this tastes like more!”

Ook zulke reacties bij je stand op een beurs of event? Proef hier verder!

 

Verse stroopwafels in München

Uit naam van IPS Technology delen we deze week in München verse stroopwafels uit aan beursbezoekers. 

Amsterdam Golf Show

We waren met Eatdutchwaffles van de partij tijdens de tiende editie van de Amsterdam Golf Show bij evenement locatie Borchland, naast De Toekomst van Ajax. Een sfeervol evenement, waar een smakelijke impressie van is gemaakt. Met een mooi shot van onze mobiele unit.  

Noordwijker Joost Kling probeert met stroopwafels Amerika te veroveren

Trots op onze eigenaar Joost Kling! Vandaag met een mooi artikel over het ondernemen en het Amerikaanse stroopwafelbedrijf. Heb jij dit smakelijke stuk al gelezen?

Overige blogs

 

Corona-update

Even een ander berichtje dan dat jullie van ons gewend zijn. Het is een vervelende en rare periode. Een periode met een hoop nieuwe plannen, waarin we geen stap achteruit, maar juist drie stappen vooruit wilden doen. Maar we hebben (een beetje...) geduld. Achter de schermen blijven we met ons team werken aan de lekkerste projecten. We kunnen niet wachten om dit aan jullie te laten zien!

#Staypositive #Events #Horeca #DutchFoodConcepts

Event met levende legendes

Sportkledingmerk Zaes organiseerde een relatie-event met toertocht. Wij waren van de partij om gratis stroopwafels weg te geven aan deelnemers en andere genodigden, of beter gezegd: levende legendes.   

 

Une crêpe d'Amsterdam

Een Franse standhouder in Amsterdam, voor een grote internationale beurs. Dat vraagt om een typische DFC aanpak. Een Franse crêpe, gebakken met behulp van Nederlandse ambacht. Een smakelijke verrassing voor bezoekers van over de hele wereld.